cs | en | de | it | fr | ru | es | pl
Michalské stromořadí 1061, Olomouc
tel.: + 420 585 502 999 | booking@hotel-alley.cz

Hodnocení návštěvníků

Helena Dvořáková
21.10.2014
Dobrý den, hodnocení úrovně pobytu ve vašem hotelu je z naší strany velice pozitivní, personal příjemný a vstřícný, ubytování na vysoké úrovni, při stravování nám váš číšník opravdu pomohl, manžel má zánět trojklanného nervu a tím pádem i problem při jídle. Ještě jednou děkujeme, ubytování u vás nám ještě zvýšilo slavnostní pocit ze Zlaté promoce na lékařské fakultě, kam byl manžel po 50ti letech pozván. Rádi se u vás při příští návštěvě v Olomouci ubytujeme. Dvořáková

Marcela Kuchyňková
25.8.2014
Pobyt v hotelu jsme si užívaly , velký dík patří především paní recepční, která byla ochotna pomoci i nad rámec svých povinností. Celkově služby hodnotím na výbornou, pouze kuchyně nás zklamala.Snídaně rozmanité, bohaté, výtka patří k obědu, který nesplňoval úroveň Vašeho hotelu. Při další návštěvě Olomouce bych se opakovanému ubytování nebránila .

Olga Rudolfová Ing.
9.5.2014
Byli jsme s manželem velmi spokojeni. Komfortní, prostorný pokoj i příslušenství. Velmi ochotný personál, který nám ve všem vyšel vstříc. Hotel umocnil naše zážitky z krásného města Olomouce.

MUDr. Martin Lukáč
23.9.2013
Výborné umístění, profesionální chování personálu. Bezproblémová rezervace i komunikace. Chudší jídelní lístek v restauraci.

Alfred Kulhanek
20.9.2013
Výborná poloha v centru města - vlastní parkoviště (cena 8 € je v pořádku) - velmi přátelská recepční - snídaně odpovídající mezinárodním 4*.

Branislav Štupický
9.9.2013
Dobrý deň, ďakujem za ubytovanie, pripomienky + super poloha hotela - nevedel som 1 deň nájsť ušká na uteráky - hlučná klíma - chýbal mi zoznam Tv programov - sprchá, prietok, trisky strašno ostré, nedá sa hlavica sprchy regulovať sú to len maličkosti ďakujem za ubytovanie. bs

Vladimír Vaverka
25.5.2013
Pobyt v hotelu splnil moje očekávání.Klidné prostředí,příjemný personál a navíc mi vyšlo počasí.

MUDr. Jana Marková
22.5.2013
Výborné. Doporučuji.

Wilhelm Hager
2.5.2013
Výborné, ale nikdo na recepci bohužel nemluvil německy.

Agáta Brachařová
28.3.2013
Ubytovala jsem se již v hodně hotelech a při výběru čím dál více zohledňuji hodnocení předchozích návštěvníků. Se službami Vašeho hotelu jsem byla velmi spokojena a ráda se k Vám po čase zase vrátím. Děkuji!

Kristýna Ďušková
25.3.2013
Kratší služební cestu jsme chtěly s kolegyněmi využít také k objevování Olomouce. Vůbec nám však nepřálo počasí. Všechny volné chvíle jsme tak strávily ve Vašem útulném fitness centru. Alespoň jsem něco udělala pro svoji postavu. Poté jsme si užily zasloužený odpočinek v relaxačním centru. Paráda!

Zdenek Horejsek
22.2.2013
Do Olomouce jsme přijeli na prodloužený víkend a moc jsme si pobyt užili. Váš Hotel nám poskytl přesně to, co jsme si představovali a ještě mnohem víc. Park je opravdu velký a krásný. Těším se, až se jednou vrátíme. Na shledanou!

Matěj Červenka
18.2.2013
Váš hotel jsem si vybral také díky předchozím recenzím a musím uznat, že prostředí i poloha hotelu jsou pro pracovní účely a nejenom pro ně opravdu skvělé.

Vladimír Ošinský
10.2.2013
Krásný hotel, stylové vybavení, profesionální personál. Doporučuji.

Jakub Hadrava
5.2.2013
Hotel Alley doporučuji. Personál skvělý, poloha báječná, služby hotelu na úrovni. Celkový dojem mi kazilo jen počasí, které bohužel nevyšlo, ale to s hodnocením Vašeho hotel nesouvisí ;)

Josef Šimek
1.2.2013
Na pracovní cesty jezdím často a vždy mne potěší, když se ubytuji v podobném hotelu jako je Hotel Alley. Klidná a pokojná atmosféra nejenom v hotelu, ale i v jeho okolí je po náročném pracovním jednání vždy vítána.

Radek Ondráček
31.1.2013
V hotelu Alley jsem již ubytován byl několikrát a rád se sem vždy vracím. Klidná až rodinná atmosféra, příjemný personál a nabídka profesionálních služeb mi k tomu dávají dobré důvody. Děkuji personálu za péči, kterou mi poskytl a těším se na shledanou.

Karel Rabiška
20.1.2013
Příjemné a klidné chvíle při pracovní cestě. Až budu mít v Olomouci další pracovní schůzku, jsem si jist, že se opět rozhodnu pro hotel Alley.

Petr Vacík
18.1.2013
Pěkný hotel s velmi dobrou polohou na okraji parku. Vše co jsem potřeboval, jsem nalezl v blízkém okolí hotelu. Ubytování čisté a stylové. Mohu jenom doporučit k ubytování nejen během pracovních cest.

Rezervace on-line
Příjezd:
Počet nocí Počet osob
Preferovaný pokoj

Speciální nabídka

Hotel Alley **** Olomouc |tel.: + 420 585 502 999 | |